Wat is een Clinic ?

Een dagje uit.....een feest.....een eerste kennismaking met de golfsport voor mensen die nog nooit een golfclub hebben vastgehouden. Na een vergadering of seminar in de zaal van ons clubhuis, of gewoon een leuke dag voor uw relaties of medewerkers, met of zonder lunch of diner. Alles is mogelijk.

Voor de beginners in de golfsport kunnen wij een golfclinic organiseren van 2 of 3 uur waarbij hen de eerste beginselen van deze geweldige sport worden bijgebracht. De clinic begint met een korte demonstratie. Daarna worden de deelnemers in groepen van maximaal 10 personen verdeeld die ieder een eigen golfprofessional krijgen toegewezen. Deze professional zal hen onderwijzen in de verschillende soorten "slagen". De kreten "Putten" , "chippen" , "full swing" krijgen betekenis. Bij een golfclinic van drie uur is het mogelijk om de dag of te sluiten met een wedstrijdje, waarbij ook meerdere holes gelopen kunnen worden op de Par-3 baan

Bij grotere groepen is het mogelijk een onderscheid te maken tussen beginnende en gevorderde deelnemers. De zgn. 'masterclass' of'clinic plus' krijgt een aangepast lesprogramma. De deelnemers wordt gevraagd gemakkelijk zittende, nette kleding dragen voor de clinic, echte sportkleding als een trainingspak of jeans is echter niet geoorloofd. Stevig schoeisel met gladde zolen is een must, dun geen hoge hakken voor de dames.

De Kosten

De prijs voor een twee uur durende golfclinic is € per persoon, een drie uur durende clinic € per persoon (groepsgrootte minimaal 8 personen) incl. BTW Dit is incl. de fee van de golfprofessional, oefenballen, gebruik golfclubs en bij een drie uur durende clinic ook het spelen van een paar holes op de kleine baan.

Horeca

Voor de golfclinics heeft de Grand Cafe (in het clubhuis van de Nieuwegeinse Golfclub) een aantal zeer aantrekkelijke lunch, catering of diner arrangementen samengesteld. Informeer bij het secretariaat de verschillende mogelijkheden.

secretariaat : telefoon 030-6042192

Internet : www.nieuwegeinsegc.nl